استفسار عن دواء فلاجيل للاطفال ياخد كم سم منه

icon 1 ديسمبر 2021
مغص وبروح الحمام كتير سوء هضم اي اكل ما بستنى في بطنه على طول ياكل بعدها بي ربع ساعه يدخل الحمام

إجابات الأطباء على السؤال

لازم تعرفي أن دخول الحمام المرتبط بالاكل دا طبيعي عند ناس كتير اديله فلاجيل 5سم كل 8ساعات للي فوق 3سنين 2.5سم كل 8ساعات للي تحت  كمان عديله دايجنورم   5سم مرة أو مرتين في اليوم وسط الاكل لكن لازم تعرفي أن العلاج ده لو عامل تحليل براز ومطلع طفيليات وعسر هضم لكن لو مش عامله اعملي كمان لو الوجع في بطنه بقاله فترة أو جامد ممكن تحتاجي تعملي اشعه تلفزيونيه بردوا ده خدي بنصيحة طبيب يشوفه

د. هشام علي
طب أطفال

لازم تعرفي أن دخول الحمام المرتبط بالاكل دا طبيعي عند ناس كتير اديله فلاجيل 5سم كل 8ساعات للي فوق 3سنين 2.5سم كل 8ساعات للي تحت  كمان عديله دايجنورم   5سم مرة أو مرتين في اليوم وسط الاكل لكن لازم تعرفي أن العلاج ده لو عامل تحليل براز ومطلع طفيليات وعسر هضم لكن لو مش عامله اعملي كمان لو الوجع في بطنه بقاله فترة أو جامد ممكن تحتاجي تعملي اشعه تلفزيونيه بردوا ده خدي بنصيحة طبيب يشوفه

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية
مراجعه طبي الاطفال