دوا الربو بولمكورت متى استعمله وكيف

icon 9 أكتوبر 2021
ماهو المقدار الصحيح الذي اضعه من ( بولماكورت) مع ١ مل من الفنتولين في جهاز البخار المنزلي؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. عزة الجابرى
طب أطفال
السلام عليكم يوضع 1 مل لو تركيز 250 1/2 مل لو تركيز 500 ومعاهم 3 مل محلول ملح
طاقم الطبي
حضرتك لم يتم ذكر السن او الوزن . عامه الأطفال ما سن 6 شهور الجرعه 1الي 2 ملي من بلميكورت تركيز . 0.25 مج لكل ملي مره واحده يوميا في 2 ملي محلول ملح جرعه البالغين 1 الي 2 ملي بلميكورت تركيز0.5 مجم لكل ملي فئ 2 ملي محلول ملح تمنياتي لطفلك بالشفاء العاجل

تعليقات الزائرين

زائر زائر

الجرعه المطلوبه لطفل اربع سنوات و وزن فوق العشرين كيلو قد ايه بعد اذنكم

icon 17 يناير 2024