لوسمحت عايزه نفسي يرد عليه بنتي عمرها شهور بتخاف جدا وبتصرخ من اقل حرك

icon 7 أغسطس 2015
لوسمحت عايزه دكتور نفسي ضروري يرد عليه بنتي عمرها 4شهور بتخاف جدا وبتصرخ من أقل حركه لو حكيت أو ضحكت أو رفعتها لفوق حتى لو حركت ايدي فجأه بتتنفض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد بكور
طب أطفال
لا تقلقي هذه حالة طبيعية فقد يكون لدى الطفلة فرط استثارة أنصحك بالتخفيف من المنبهات التي تحوي كافئين كالشاي و القهوة و ان تريحي نفسك فقلق الام يزيد في افراز الادرينالين الذي ينتقل للطفل مع الرضاعة مما يسبب له فرط استثارة