ابنى عمره شهر ونص من تانى اسبوع فى الولادة بيعانى من حالة امساك تصل لاسبوع ورائحة غازات كريهة جدا وغازات اصواتها عالية جدا بديله لبوس جلسرين دكتور الباطنى كتبله اميرزول شراب وجاسترج شراب ولاكسولاك فهل ده مناسب لعمره بيرضع طبيعى ووزنه 3500

icon 14 نوفمبر 2013
ابنى عمره شهر ونص من تانى اسبوع فى الولادة بيعانى من حالة امساك تصل لاسبوع ورائحة غازات كريهة جدا وغازات اصواتها عالية جدا بديله لبوس جلسرين دكتور الباطنى كتبله اميرزول شراب وجاسترج شراب ولاكسولاك فهل ده مناسب لعمره بيرضع طبيعى ووزنه 3500

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
كم كان وزنه عند الولاده؟ لان وزنه شكله قليل مع عمره.هل يرضع طبيعى؟ كل هذه العلاجات تساعد ولكن نريد حل المشكله .اعملى له فحص الملح فى العرق وانزيمات البنكرياس