استخدم حبوب الحديد لفقر الدم

icon 29 سبتمبر 2021
عادي اشرب قهوه بعد الحبوب بـ ٤ ساعات او لا ؟ يمتص الحديد او مايأثر بعد اكل الحبه بكم ساعه! لان انا عندي صداع اذا شربت قهوه يحتفي الصداع ف لازم اشرب قهوه بيومي ع الاقل فنجان

إجابات الأطباء على السؤال

د. هبه الله اسماعيل محمد
طب عام
شرب الشاي لما يحتوي من تانيك اسيد يؤثر علي امتصاص الحديد لكن شرب القهوه يؤثر علي فيتامين د وامتصاص الكالسيوم فممكن تشربي القهوة عادي بعد الحديد ب ٤ساعات

تعليقات الزائرين

زائر زائر

شرب نسكافيه بعد حبوب الحديد يوتر عل امتصاص الحديد

icon 15 فبراير 2022
reem reem reem reem

اخدت حبوب الحديد واشربت قهوه كده بتروح فائده الحديد ولا عادى ومتى افضل وقت اخد الحديد فيه

icon 4 مارس 2023