عندى انتفاخات تحت العينين وعملت امبارح جلسه حقن كاربوكسى ولكن دلوقتى عندى تورم جامد وملحوظ فى العين اليسرى وبقاله 24 ساعه ولسه مارحش مش عارف اعمل ايه

icon 1 ديسمبر 2014
عندى انتفاخات تحت العينين وعملت امبارح جلسه حقن كاربوكسى ولكن دلوقتى عندى تورم جامد وملحوظ فى العين اليسرى وبقاله 24 ساعه ولسه مارحش مش عارف اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
يجب مراجعة اخصائي جلدية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عملت حقن ميزوثيرابي وخلايا جذعية امبارح عنيا ورم تحتها وفيه كدمة زرقاء ولسه مارحتش اخففها ازاي

icon 2 نوفمبر 2023