انا يا عندى خراج تحت باطى اليمين ومش عارفه اعمل ايه اخدت برشام اوجمنتي

جراحة عامة
أنثى 16 July 2012 تم تعديله في 9 November 2021 3607
انا يا دكتور عندى خراج تحت باطى اليمين ومش عارفه اعمل ايه اخدت برشام اوجمنتين ا جم وجبت مرهم اسود ومعملش حاجه ومش عايزه اروح افتحوه عشان بخاف اوى ومش هقدر اعمل ايه يا دكتور عايزه اسم مرهم شديد بالله عليك يا دكتور حتى ينشفوه ولو فعلا صرف بالبرشام ومرهم ممكن يعملى حاجات تانيه ف جسمى والبكرتيا تمشى ف جسمى والاوجمنتين ده كويس ولا لاء بالله عليك يا دكتور رد عليا عشان خابف اوى؟؟؟

اجابات الاطباء

الدكتور عبد العزيز اللبدي
17 July 2012 جراحة عامة
ما فعلتيه يكفي، فالمضاد الحيوي يقضي على الجراثيمو المرهم الأسود يساهم في سرعة تقيح الجرح وخروجه أيضاً،انتظري كام يوم ،... اقرأ المزيد
ما فعلتيه يكفي، فالمضاد الحيوي يقضي على الجراثيمو المرهم الأسود يساهم في سرعة تقيح الجرح وخروجه أيضاً،انتظري كام يوم ، وإن شاء الله كله تمام.
السؤال 1 من 2
لمن تبحث عن إجابة هذا السؤال؟
السؤال 2 من 2
هل سبق واستشرت طبيباً لهذه الحالة؟
Avatar Logo
مئات الآلاف من المرضى وثقوا بطبيبهم هنا

اسأل طبيباً الآن, الطبيب جاهز يجيب على سؤالك في دقائق

استشر طبيب

التعليقات

آراء وتجارب من المستخدمين، ليست بديلًا عن الإجابة الطبية أعلاه.

لديك سؤال للطبيب؟

احصل على إجابة من أطباء موثوقين من منصة الطبي

تصفح خطط الإشتراك

المحتوى الطبي على الطبي لأغراض التوعية ولا يُغني عن استشارة الطبيب المختص أو التشخيص السريري. في حالات الألم الحاد أو فقدان الإحساس المفاجئ، يُرجى مراجعة أقرب طوارئ.

أخبار ومقالات طبية

المزيد من الأخبار والمقالات

فيديوهات طبية

المزيد من الفيديوهات الطبية