الام شديده جدا اثناء الدوره

icon 5 ديسمبر 2019
متزوجه منذ 7 سنوات ولم انجب سبق لي استاصال كيس دموي علي المبيض ولحميه بالرحم وبعد فحص السونآر تبين وجود التصاقات مطلوب عمل منظار بطن ورحم هل منظار البطن بيشيل الالتصاقات ولا هو مجرد استكشاف لوجودها طيب بعد المنظار هل يوجد علاج ولا كده خلاص ممكن بعدها يحصل حمل طبيعي ولا ايه ارجو الرد علي كل اسالتي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
المنظار يشيل الالتصاقات ولكن ما هو تشخيص حالتك حتى تأخذي العلاج المناسب لحدوث الحمل...هل هو البطانة الهاجرة؟