لو سحتم انا باخد دواء Minirin MG ML بخاخ Desmopressin و هو مش متوفر دل

icon 22 أكتوبر 2016
لو سحتم انا باخد دواء Minirin 0.1 MG/ML بخاخ - Desmopressin-و هو مش متوفر دلوقتى مش قدامى غير الاقراص 60 و 120 انا باخد جرعتين فى اليوم من البخاخ اجيب ال 60 ولا 120 و اخد كام مره فى اليوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور سالم محمد السري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
إذا كنت تأخذين 0.1 ملجم فلعل الجرعة المناسبة من الاقراص هي 60 ميكروجرام