المثانة العصبية وآلامها

icon 2 أغسطس 2022
عندي اعراض المثانة العصبية وده بسبب كنت مريت بفترة اكتئاب . ودلوقتي فى آلام شديدة فيها ولما اجي اعمل حمام فى نسبة حرقان فى البول ووجع بحسه فى الحالب وحاسس زى فى اكلان فوق منطقه العانة والوجع بحسه بيرد فى فى رجلى الاتنين

إجابات الأطباء على السؤال

مين إللي شخص لك مثانة عصبية الاكتئاب ما بيعمل مثانة عصبية المثانة العصبية هو بده يكون عنا خلل في تعصيب المثانة بأي مستوى من المستويات سواء في الحوض سواء في النخاع الشوكي سواء بالدماغ أما عندك حرقة في البول هذا شيء آخر إعمل تحليل بول وأرسله

طاقم الطبي

مين إللي شخص لك مثانة عصبية الاكتئاب ما بيعمل مثانة عصبية المثانة العصبية هو بده يكون عنا خلل في تعصيب المثانة بأي مستوى من المستويات سواء في الحوض سواء في النخاع الشوكي سواء بالدماغ أما عندك حرقة في البول هذا شيء آخر إعمل تحليل بول وأرسله