عند التعرض لاشعة الشمس المباشرة مش باقدر افتح عينى كويس كذلك عند الصحيان من النوم باحتاج فترة قبل التعرض لاى ضوء عشان اقدر اشوف كويس ايه العلاج و هل المشكلة دى عضوية ولا نفسية؟

icon 26 فبراير 2017
عند التعرض لاشعة الشمس المباشرة مش باقدر افتح عينى كويس كذلك عند الصحيان من النوم باحتاج فترة قبل التعرض لاى ضوء عشان اقدر اشوف كويس ايه العلاج و هل المشكلة دى عضوية ولا نفسية؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد صافي
طب عيون
ممكن ان تكون حساسية للضوء يلزمك نظارات ملونة