ادمان عاده سرية وبورن من ٨ سنين وانا بعملها ومحتاج ابطل ومش عارف ابطل

icon 10 مايو 2020
صداع ودوخة والم في الجبين مع العين وتنميل في الضهر

إجابات الأطباء على السؤال

اهتم بالمطالعة . ولا تأوي للفراش الا عند النعاس . واقم الصلاة والصوم . واستعن بللطاعات .ابتعد عن المثيرات.

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

اهتم بالمطالعة . ولا تأوي للفراش الا عند النعاس . واقم الصلاة والصوم . واستعن بللطاعات .ابتعد عن المثيرات.

ننصحك بزيارة طبيب نفسي والاقلاع عنها عادي زيها زي الادمان اه بس سهلة يعني مش صعبه لو انتا عاوز هتقدر الموضوع سهل

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام

ننصحك بزيارة طبيب نفسي والاقلاع عنها عادي زيها زي الادمان اه بس سهلة يعني مش صعبه لو انتا عاوز هتقدر الموضوع سهل