ما اسم المضاد الحيوى المناسب لعلاج الدمامل والجمرات التي يسببها التهاب بصيلات الشعر تحدث في أغلب الأحوال فوق الأرداف،والفخذين، ومنطقة التقاء الفخذين

icon 17 سبتمبر 2009
ما اسم المضاد الحيوى المناسب لعلاج الدمامل والجمرات التي يسببها التهاب بصيلات الشعر تحدث في أغلب الأحوال فوق الأرداف،والفخذين، ومنطقة التقاء الفخذين

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
سيبروفلوكساسين

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا دايما بيظهر لي دمل في عيني اليمنى وبيكون فوق او تحت و بيكون عند منبت العين ايه العلاج

icon 27 أبريل 2023