لو سمحتم يا دكاتره ممكن حد يفيدني انا بنت بكر وعاوزة استخدم دوا سيدوفا

icon 16 يوليو 2016
السلام عليكم لو سمحتم يا دكاتره ممكن حد يفيدني انا بنت بكر وعاوزة استخدم دوا سيدوفاج للتخسيس هل ممكن يأثر ع هرموناتي او اي حاجه للمستقبل!؟للعلم ان دورتي منتظمه وجزاكم الله خير

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور الصيدلاني محمد لواء عبد اللطيف السامرائي
دكتور صيدله
لاتوجد له اي اثار جانبية مع الهرمونات وينصح بأستخدام الجرعة 500mg والانتباه لمستوى السكر لكي لايحصل هبوط مفاجىء بمستوى السكر