ممكن اخد متروهيلر كام مرة ف اليوم

icon 8 سبتمبر 2023
بقالي فترة ماشي علي متروهيلر حتي وانا مش تعبان لدرجة ان لو في يوم مختهاش عندي وسواس بيقول اني هتعب بس اخر يومين باخدها مثلا ٥ لفجر و٤ العصر كدا احس اني تعبان ف اخدها تاني و٤ الفجر بردو احس اني تعبان ف اخدها تاني دلوقتي خدتها ٤ الفجر وصحيت ٩ اهو حاسس اني مش احسن حاجة اعمل اي ؟ او ينفع اخدها كام مرة؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبد الحكيم
صيدلاني
لابد من مراجعة الطبيب المعالج لمعرفة الجرعة اللازمة لهذا الدواء،حيث تختلف حسب العمر و شدة المرض.لكن يجب ألا تقل المدة بين كل جرعة عن 12 ساعة.