الاعراض الجانبيه لديڤارول اس

icon 2 ديسمبر 2021
انا باخد ديڤارول اس كل اسبوعين تحت اشراف طبيبي اول مرة اخدتها محستش باعراضها تانى حقنه انا حسيت بأغلبيه اعراضها الجانبيه عطش شديد و حاسه بدوران و ان جسمى كله زى بيترعش بس بسيط وانا تقريبا معظم الادوية اعراضها الجانبية بتظهر عليا كدا اوقف الحقن ولا اعمل اية

إجابات الأطباء على السؤال

د. فؤاد عثمان
صيدلاني
من الممكن إن ديفارول تعمل حساسية ، ومنحسش بيها أول مرة ، ارجعي للدكتور اللي متابعه معاه وقوليله وممكن نلجأ لحاجة غيرها ، ألف سلامة عليكي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

من فضلك هي حقن ديڤارول اس من حقن البنسلين لاني هبدأ فيها. وخايفه منها شويه. وهل هي مؤلمه او حقنه عاديه لاني سمعت حد بيقول انها بتتعب جدا هل ده صحيح ارجو من حضرتك الرد والافاده فضلا وليس امرا وشكرا لحضرتك مقدما

icon 16 فبراير 2022