اخدت حبة بنادول نايت ومش عارفه انها تضر بالبيبي انا برضعه وعمرو يوم خا

icon 21 مايو 2016
اخدت حبة بنادول نايت ومش عارفه انها تضر بالبيبي انا برضعه وعمرو 16 يوم خايفه كتير كون سببتلو ضرر السؤال التاني حرارتي الان مرتفعة يجوز رضعه وشو اعمل حتى اخفضها ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور الصيدلاني محمد ابوزيد
دكتور صيدله
لا يوجد مشكلة،، ولكن لاتتناولي بنادول نايت، واستخدمي البنادول العادي للحرارة المرتفعة، كملي الرضاعة وحرارتك مرتفعة مفيش ضرر