لو سمحت يا انا حاطه تقويم بقالى وشهر وانا سنانى صغيره واللثه بتعتى نزل

icon 9 مارس 2016
لو سمحت يا دكتور انا حاطه تقويم بقالى سنه وشهر وانا سنانى صغيره واللثه بتعتى نزلت على الاسنان اسنانى قربت تختفى من اللثه ممكن تقولى ايه العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

د. علاء ناصر لطفي
طب اسنان
اختي الكريمة ... يوجد اللتهاب شديد باللثة ... يجب فك التقويم مؤقتا و عمل تنظيف من الجير و تجريف و اخذ بعض الادوية لحين عودة اللثة الى وضعها الطبيعي و من ثم استئناف علاج التقويم .
الدكتور معاذ عبدالهادي
طب اسنان
لازم تهتمي اكثر بنظافة اسنانك واللثة....وحتعملي جراحة بسيطة للثة اسمها قطع لثة لازالة الزوائد منها