ست شهور وبياخد فيدروب وهاي كال وال كتبله حقن call b اعطيهاله ولا فيها

icon 17 يونيو 2016
ابني سنه ست شهور وبياخد فيدروب وهاي كال والدكتور كتبله حقن call b12 اعطيهاله ولا فيها ضرر والجرعه المناسبه وشكرا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب الرفاعي
طب أطفال
أهلا بحضرتك ...... لازم أعرف أولا : ما هو الهدف من إعطاء فيتامين ( د ) ... جرعة وقائية لأن الطفل بيرضع طبيعي ؟ أم جرعة علاجية لأن الطفل عنده لين عظام ؟ الجرعة في الحالتين تختلف تماما ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،