بنتى عندها يوم ومش بتعمل براز الا لما اعملها تمارين لسهولة الاخراج ونص

icon 8 فبراير 2016
دكتور بنتى عندها 25 يوم ومش بتعمل براز الا لما اعملها تمارين لسهولة الاخراج ونصحونى اعطيها ينسون لكن قريت انه مش كويس ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

د. امال ادريس
طب أطفال
رضعيها من صدرك كثير وانت اشربي ماء وعصير وكله بيوصل لها واعملي لها التمارين احسن ما تعطيها اي شيء في هذا العمر