انا اعاني من ارتفاع درجة الحرارة في الخصية. و الم خفيف في الخصية اليسرى. ولقد اجريت فحوصات في الخصية للكشف عن وجود دوالي . كانت النتيجة عدم وجود الدوالي في الخصية مع سلامة الخصية .

icon 24 فبراير 2016
انا اعاني من ارتفاع درجة الحرارة في الخصية. و الم خفيف في الخصية اليسرى. ولقد اجريت فحوصات في الخصية للكشف عن وجود دوالي . كانت النتيجة عدم وجود الدوالي في الخصية مع سلامة الخصية .

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رجائي فارس
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
ان كانت النتيجه كما تقول.......فانه لا داعي لعمل اي شيء

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي حاجه في الخصيه اليمنى جمب البيضه هل دي دوالي ولا اي بس مش بحس بوجع ولا حاجه بس ممكن اعمل العاده السريه كتير زي كيس صغير كدا ولو مضره ولا هي كدا اي علاجها

icon 3 أغسطس 2023