هو انا لية اللثة عندي اول اما أغسل سناني بالفرشة بتنزل دم اول اما تخبط في اللثة مع ان اللثة مش ملتهبة او فيها وجع وشكرآ

icon 20 أغسطس 2015
هو انا لية اللثة عندي اول اما أغسل سناني بالفرشة بتنزل دم اول اما تخبط في اللثة مع ان اللثة مش ملتهبة او فيها وجع وشكرآ

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
قد تكون فرشاتك قاسيه جدا او قد تكون تنظف الاسنان بقوة و ضغط او ممكن ان يكون عندك التهاب باللثه ولكنك لا تستطيع تشخيصه.