فجاءه لقيت اللثه الاسنان منفصله عن الاسنان ممكن ده سببه ايه وعلاجه ازا

icon 30 سبتمبر 2015
فجاءه لقيت اللثه حول الاسنان منفصله عن الاسنان ممكن اعرف ده سببه ايه وعلاجه ازاي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبداللطيف البزري
طب اسنان
أسباب انفصال اللثة عن الأسنان متعددة منها تراكم القلح والتهابات اللثة أو السن أو العظم السنخي المختلفة الأسباب الخ استشارة اخصائي معالجة لثة للتشخيص والمعالجة
طاقم الطبي
بسبب الترسبات السنيه. يجب تقليح الاسنان و استعمال الغسول الفموي.