اعاني من نزول افرازات صفراء نائله للاخضر

icon 1 مارس 2021
يوم ١٠/١ عملت عمليه شرخ وبواسير ثم ظهر خراج عميق وعملت عمليه تنظيف يوم ٢٨/١ واعطاني الطبيب مضادات بعد نتيجه المزرعه لحد ما الصديد قل ولونه بقي اصفر فاتح ثم اختفي اسبوع ولكن منذ اسبوع ظهر الصديد اصفر مائل الأخضر مع الم عملت مزرعه كمان طلع نفس النوع واخدت نوع مضاد اخر. انا خايفه ليه الصديد طول كده

إجابات الأطباء على السؤال

د. مهدي الجمل
جراحة عامة
الاغلب انه تكون لديك ناسور بحاحة للفحص السريري وعمل صورة رنين مغناطيسي للحوض
تعليقات الطبيب على السؤال
هل هناك اعراض توحى بعدم التحكم فى الغازات او البراز اللين و هل تم استبعاد وجود ناسور اثر الخراج ام ل
icon 12 أغسطس 2013