ورم تحت الابط مع تكتل والتهابات

icon 8 يوليو 2021
ورم تحت الابطين واختفى بعدها بأسبوع رجع تاني تحت ابط واحد وازادا الورم والقديم اللي اختفى تحت الجلد يبدو أنه تكتل كده او كرة صغيرة حالياً في الم شديد مع ازدياد الورم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد علاء سلام
جراحة عامة
هذه الأعراض تتمشى مع التهاب بالعدد العرقيه بمنطقه الابط وتحتاج للعلاج بالمضادات الحيويه والتو قف عن إستعمال مزيلات العرق والعرض على طبيب جراح اذا لم تتحسن الحاله