عندي كلكيعة في الفخد مصغرة حجم العضلة

icon 13 مايو 2021
وانا طفلة اخدت حقنة في عضلة الفخد عملتلي كلكيعة وانا حالياً عندي ٢١ سنة طبقتلي العضلة ده غير رجلي الشمال كلها من عند المؤخرة لغايت القدم اصغر من اليمين طبيعية وحتى من عند الوسط اليمين رفيعة وداخلة لجوا والشمال تخينة ايه السبب والعلاج

إجابات الأطباء على السؤال

د. مهدي الجمل
جراحة عامة
يجب توجيه لسؤال لقسم جراحة العظام والمفاصل  هم الذين يعنون بموضوع الأطراف والمفاصل والجهاز