ازالة ربع ظافر غارز منذ شهر او اكثر

icon 1 نوفمبر 2021
من فترة عملت عملية إزالة ربع ظافر غارز واليوم لاحظت وجود صديد ويؤلمني من حين لآخر ده معناه أن في إلتهاب

الملفات المرفقة:

IMG20211101111622

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فادي سامي جلاد
جراحة عامة
ازاله الظفر غير كافي ويفضل ازاله الجذر للاظفر والرجاء زياره جراح لرؤيه الاظفر واخذ العلاج المناسب
د. محمد جابر حميد
جراحة عامة
يبدو ان جدر الظافر لم يستأصل حضرتك تستخدمي كريم ميكسديرم كريم ثلاث مرات يوميا اسبوع لو ما ارتاح يتم التواصل مرة اخري
تعليقات الطبيب على السؤال
احتمال كبير ولكن قد تحتاج فقط لعلاج بالمضاد الحيوى مع غيار يومى بالكحول من مرتين الى ثلاثة
icon 20 مارس 2015
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
دكتور محمد جابر حميد هل ده في خطورة ع صوبعي واستخدم الكريم ازاي وأعقم الجرح ب بتادين ولا شئ تاني أرج
icon 6 نوفمبر 2018