قمت باجراء عملية الفتق الاربي اسبوعين وتم تركيب شبكة ثم قمت بفك السلك

icon 29 أغسطس 2018
قمت بإجراء عملية الفتق الإربي منذ أسبوعين وتم تركيب شبكة ثم قمت بفك السلك بعد 10 ايام من الجراحة ، ولكن يوجد مكان فك الغرز جزء مرتفع قليلا وصلب ، فما سبب هذ الإرتفاع ؟

إجابات الأطباء على السؤال

هذا شيء طبيعي و يزول مع الوقت و هو ارتكاس الجرح للقطب و لا داعي للقلق

الدكتور اسماعيل مراد
جراحة عامة

هذا شيء طبيعي و يزول مع الوقت و هو ارتكاس الجرح للقطب و لا داعي للقلق

تعليقات الزائرين

elsayed ahmed elsayed ahmed

والدتي 53سنه عملت عمليه فتق في الجانب الدكتور فتح من الجانب لحد قبل السوره بحاجة بسيطه واسأصل دهون ومعرفش ليه ؟ 25 يوم بعد العمليه شلنا السلك والمرييضه بتشتكي بي لغتنا بتقول حاسه بي شد قوي ومن اول الخياطه لحد قبل مكان العمليه اما بتدوس عليه المكان محجر بطريقه قويه وفيه زي تجمعات في منطقة العانه ارجو الرد !!

icon 7 أغسطس 2023