عندي ناسور عصعصي وذهبت لل واداني مرهم فيوسي وقالي مفيش عمليه عشان مفيش

icon 2 يناير 2016
عندي ناسور عصعصي وذهبت للدكتور واداني مرهم فيوسي وقالي مفيش عمليه عشان مفيش افراز او دم بس ظهر من يومين اللتهابات وحبوب كثيره حولين فتحة شرج علاج ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
قد يكون لديك ناسور عصعصي اذا كان توضعه باسفل الظهر وقد يكو لديك ناسور حول الشرج اي مرتبط بفوهة مغذية من داخل القناة الشرجية اذا كان توضعه قريب من فتحة الشرج وكلتا الحالتين تتطلب فحص فيزيائي من قبل اخصائي جراحة فنرجو منك الذهاب لطبيبك للتشخيص. والناسور علاجه استئصال جراحي فقط.
الدكتور محمد داود
جراحة عامة
المرهمرلا فيد و يجب استئصال الناسور حتى لا تحدث مضاعفات