انسه عمري ٢٨ لا اعمل دوالي الساقين بوجع خلف الركبه وحرقان احيانا

icon 22 يوليو 2023
ظهور عروق زرقاء بارزه ع وش القدم وخلف الركبه مع وجود شبكه عنكبوتيه والكثير من الشعيرات الدمويه ف كل الجسد وتم عمل دوبليكس والنتيجه وجود دوالي داخليه ف كلتا القدمين اي الاجراء الانسب للعروق الكبيره البارزه بحيث تختفي كلها و ف وقتها ومترجعش تاني ف اي مكان ومتسبش اثر (حقن. قسطره ليزر. استئصال. تصلب)

الملفات المرفقة:

IMG-20230620-WA0002 ٢٠٢٣٠٦٢٠_٢٢١٢١٠

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عناني
جراحة عامة
الأحسن ليهاحقن مادة مصلبة Sclerotherapy injection عند مختص إن شاء الله تختفي نهائيا و النصيحة إنقاص الوزن ممارسة رياضة جيدا و خاصة رياضة الأقدام و الافخاذ