شلت عين سمكه ف باطن رجلي كانت كبيرة و ال خيطها غرز يوم السبت اللي فات

icon 8 نوفمبر 2018
شلت عين سمكه ف باطن رجلي كانت كبيرة و الدكتور خيطها 3 غرز يوم السبت اللي فات و بمشي حاليا بعكاز و علي الكعب محتاج اشيل الغرز السبت دا ضروري يعني اسبوع في مشكل؟دكتور قال12يوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
نزع القطب من القدمين بعد الخياطه يحتاج فتره اسبوعين وليس اسبوع .