حبة مليانة اسفل الثدي

icon 30 يوليو 2020
حبة مليانة صغيرة تحت الثدي بتوجع لما اضغط عليها بس و دي مش اول مرة حصلت قبل كدا مرة من سنة نفس الحبة في نفس المكان بس اتفتحت لوحدها و نزلت سائل اخضر و سابت مكانها متعلم كدا لونه ازرق كانه كدمة وانا من يومين ضغطت علي المكان دا فبعدها بيومين دلوقتي بقت مليانة و مش عارفة اعمل اي

إجابات الأطباء على السؤال

التهاب اذا لم تفتح وحدها يرجى مراجعة طبيب لفتحها واستخدمي هذه الادوية مضاد حيوي ومسكن مثل  Suprax 400mg 1x1 Panadol tabletes 2x2

د. حيدر الحسيني
تخدير وانعاش

التهاب اذا لم تفتح وحدها يرجى مراجعة طبيب لفتحها واستخدمي هذه الادوية مضاد حيوي ومسكن مثل  Suprax 400mg 1x1 Panadol tabletes 2x2