بقالي ٣ شهور بحس زي وخز وشكشه مزعجه ومتعبه جدا بمنطقه الشرج مع احمرار خفيفي طولي ومش منتشر الغريبه الوهز كمان احيانا يكون في اماكن مفيهاش احمرار ودي تروح وتيجي مش مستمره علي العلم مع اني اعيش بالكويت في جوها ورطوبه هل يكون السبب في الاعراض الجو

icon 9 سبتمبر 2014
بقالي ٣ شهور بحس زي وخز وشكشه مزعجه ومتعبه جدا بمنطقه الشرج مع احمرار خفيفي طولي ومش منتشر الغريبه الوهز كمان احيانا يكون في اماكن مفيهاش احمرار ودي تروح وتيجي مش مستمره علي العلم مع اني اعيش بالكويت في جوها ورطوبه هل يكون السبب في الاعراض الجو

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
لا اعتقد بأن الذي تشكو منه مشكلة لها علاقة بالجراحة العامة.