اناعندى البواسير من الدرجةالتانية يصحبها نزيف احيانا وزرت الطبيب وكتبلى ادويةالمشكلة ان انا بخاف من العمليات بس سمعت ان اضرارها ممكن توصل للسرطان ممكن اعملها بعد 6 شهور عادى

icon 19 أكتوبر 2016
اناعندى البواسير من الدرجةالتانية يصحبها نزيف احيانا وزرت الطبيب وكتبلى ادويةالمشكلة ان انا بخاف من العمليات بس سمعت ان اضرارها ممكن توصل للسرطان ممكن اعملها بعد 6 شهور عادى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
قبل كل شيء يلزمك اجراء منظار هضمي سفلي لنفي الاسباب مابعد البواسير وبعدها لا انصحك بالجراحة حاليا الا في حالات النزف الشديد ولاداعي لاستعمال هذه الادوية كل ماتحتاجه هو تغيير عاداتك الغذائية ولاتعتبر البواسير مؤهبا بأي شكل من الاشكال للسرطان.