انا عندى اعانى الصغر بتبرز لاارادى مرة ذهبت ل وكشف من الخلف وقال عندك

icon 2 ديسمبر 2014
انا شاب عندى 25 سنه اعانى منذ الصغر بتبرز لاارادى مرة ذهبت لدكتور وكشف من الخلف وقال عندك ضعف فى عضلة فتحت الشرج وكتب على حقن ديبوفيت مع برشام لعلاج الجهاز الهضمى لمدة شهرين تحسن حالى الى حد ما ولكن قطعت العلاج ورجعت حالتى كما كانت لحد ما تعبت نفسيا؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
يلزمك دراسة قياس الضغوط بالقناة الشرجية Manometryوبعدها نقرر باذن الله.