انا عملت عملية فتاء اربى من ١٠ ايام وعايز افك الخياطة بس هى تجميل فى عقدة فى اول الجرح وعقدة فى اخه ومفيش غرز مابين العقدتين والخيط سلك لو سمحتو قلولى الطريق و

icon 7 أبريل 2017
انا عملت عملية فتاء اربى من ١٠ ايام وعايز افك الخياطة بس هى تجميل فى عقدة فى اول الجرح وعقدة فى اخه ومفيش غرز مابين العقدتين والخيط سلك لو سمحتو قلولى الطريق و

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد مصطفى الحبش
جراحة عامة
حسب أن كانت الخياطة بخيط قابل لامتصاص ام لا... ونزع الخيط يتم من قبل الطبيب
الدكتور اسامة العبدالله
جراحة عامة
قطع طرف والسحب من طرف ثاني. يجب مراجعة ممرض او طبيب لسحب الخيط