الجبهة عندى فوق الحاجب بعانى من حرقان وهرش فيها كل ما اتعرض للشمس او اعرق لدرجة ان اونها بقى غامق الدتورة كتبتلى ايمو فيت ومفيش اى نتيجة ولسه الهرش والحرقان اعمل ايه

icon 28 سبتمبر 2015
الجبهة عندى فوق الحاجب بعانى من حرقان وهرش فيها كل ما اتعرض للشمس او اعرق لدرجة ان اونها بقى غامق الدتورة كتبتلى ايمو فيت ومفيش اى نتيجة ولسه الهرش والحرقان اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي شاميه
جراحة عامة
الاخت العزيزة يرجى توجية السؤال الى طبيب الجلدية فهو الاقدر على تقييم الحالة