ابنتى عندها ومن سنين قالنا ان عندها فتق سرى لكن بعد كام شهر روحنا ل اخ

icon 8 سبتمبر 2015
ابنتى عندها 16 سنه ومن 3 سنين دكتور قالنا ان عندها (فتق سرى) لكن بعد كام شهر روحنا لدكتور اخر و قال الفتق اختفى بس لسه فى انتفاخ ف بطنها هل يوجد طريقه لازالته و المدة لازالته

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
عمرك بالملف الظاهر 20 سنة وتقولين ابنتي عمرها 16 . الرجاء اعطاء معلومات صحيحة عنكم. لانطلب منكم اي شيء مادي. وجدنا لخدمتكم.