والدتي عندها فيرس سي وتعاني الان من جرح شديد في قدمها وهي كانت عامله عمليه بتر في صوابعاقدمها بسبب السكر ودلوقت الدم لايصل لقدمها تماما واحنا طبعاخايفين ليحصل ليها لقدرالله اي مشكله اخري للقدم فماهو الحل مع ملاحظه انها عندها وظايف الكلي متوسطه وعندها القلب والضغط وفيرس سي خامل

icon 29 يوليو 2010
والدتي عندها فيرس سي وتعاني الان من جرح شديد في قدمها وهي كانت عامله عمليه بتر في صوابعاقدمها بسبب السكر ودلوقت الدم لايصل لقدمها تماما واحنا طبعاخايفين ليحصل ليها لقدرالله اي مشكله اخري للقدم فماهو الحل مع ملاحظه انها عندها وظايف الكلي متوسطه وعندها القلب والضغط وفيرس سي خامل

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب التغلب على موضوع السكري والمحافظة على المستوى العادي وإلا حصلت المضاعفات وزادت والباقي مقدور عليه، راجع سكري في القاموس السكري انواع السكري، اسباب مرض السكري وعلاجه | الطبي