بن خالى عنده تقوس خفيف بس واضح وهو عايز يعمل عملية بس هل العملية ليها اضرار بعد كده يعنى ممكن ينزف او يحصل صديد او الحاجات دى .افيدونى ؟؟ وياريت تقولوا تكلفة العملية :)

icon 23 مايو 2015
بن خالى عنده تقوس خفيف بس واضح وهو عايز يعمل عملية بس هل العملية ليها اضرار بعد كده يعنى ممكن ينزف او يحصل صديد او الحاجات دى .افيدونى ؟؟ وياريت تقولوا تكلفة العملية :)

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
لا خوف من هذه العملية الجراحية , المضاعفات من نزف او التهاب في الحدود الطبيعية , تكلفة العملية بحدود5000 دولار