طب نفسي دايما لما اجي اتكلم مثلا في مجموعه وجهي بيحمر واحسن برعشه مع اني بكون شايفه ان الموقف مش محرج وان مافيش داع للاحراج. لاكن ده بيكون شعور تلقائي مابقدر اقاومه..

icon 27 مارس 2019
طب نفسي دايما لما اجي اتكلم مثلا في مجموعه وجهي بيحمر واحسن برعشه مع اني بكون شايفه ان الموقف مش محرج وان مافيش داع للاحراج. لاكن ده بيكون شعور تلقائي مابقدر اقاومه..

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذه أعراض رهاب تتطلب مساعدة الطبيب النفساني