السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

icon 22 يوليو 2022
انا باخد لوسترال 50 صباحا وأعاني من ارق وعدم الراحه في النوم فما الحل لهذه المشكله؟ حاليا باخد العلاج بقالي شهر ومعظم الاعراض الجانبيه اختفت الا الارق ما زال موجود ويزداد اكتر فهل ده طبيعي مع اللوسترال ولا ايه؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي
بعد التشاور مع الطبيب المعالج نحتاج إلى علاج نفسي مكثف في جلسات، مع التدريب على الاسترخاء والتركيز وتنظيم نمط الحياة