دكتور عملت عملية ربط عنق الرحم من يومين وعندما كنت اضع لبوس مهبلي ضد الالتهاب احسست بوجود الخيط هل طبيعي انه متدلي لنصف المهبل او اكتر موعدي الطبي بعد 10 ايام

icon 1 مارس 2019
دكتور عملت عملية ربط عنق الرحم من يومين وعندما كنت اضع لبوس مهبلي ضد الالتهاب احسست بوجود الخيط هل طبيعي انه متدلي لنصف المهبل او اكتر موعدي الطبي بعد 10 ايام

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
نعم...طبيعي

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دكتور لو سمحت كنت عاوزه اعرف عمليه اختزال الاجنه ده فيها خطوره علي الام وبيكون فيها بنج نصفي او كلي

icon 15 أغسطس 2020