يعاني من تليف في الكبد و تحليل afp هل يعتبر لديه سرطان الكبد

icon 4 يناير 2016
والدي يعاني من تليف في الكبد و تحليل afp 20.3 هل يعتبر لديه سرطان الكبد؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
اى سرطان لأ يشخص من تحليل ابدا -نتيجه هذا التحليل يرجح فقط وجود سرطان فى الكبد و ينبغى ان تاخذ عينه من كبد والدك لفحصها للتاكد اذا كان عنده سرطان ام لا

تعليقات الزائرين

زائر زائر

جدتي عندها تليف علي الكبد وفيرس سي وعملنا تحليل Afp وطلع 11,3 كده يوجد سرطان في الكبد ونتاكد ازاي

icon 10 يوليو 2023