السلام عليكم من فضلك انا عايز اسال علي تحليل الانيميا انا عملته وكان في حاجه اسمها ht نسبتها 36% والطبيعي 37% والضغط بيوطه ساعت بيوصل لحد 93فوق و72 تحت وانا باخد دوا للهضم

icon 31 مايو 2019
السلام عليكم من فضلك انا عايز اسال علي تحليل الانيميا انا عملته وكان في حاجه اسمها ht نسبتها 36% والطبيعي 37% والضغط بيوطه ساعت بيوصل لحد 93فوق و72 تحت وانا باخد دوا للهضم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وائل ابراهيم كمال
باطنية
وعليكم السلام الف سلامة على حضرتك ارجو عمل تحليل صورة دم كاملة , واذكرى جميع الاعراض التى تحسين بها