من فضل حضرتك انا محتاج من حضرتك ارشاد علشان انا بتعذب من المغص الكلوي

icon 15 مارس 2016
من فضل حضرتك دكتور انا محتاج من حضرتك ارشاد علشان انا بتعذب من المغص الكلوي وهنا في ايطاليا هم مبيعملوش غير المسكن عشان يخفف الالم وانام وهكذا تتكرار هذه الالم دائما.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رامي حماد
باطنية
قم بعمل صوره تلفزيونيه للبطن والكلى وعمل KUB حتى يتم تحديد السبب فوجود حصوات في المجرى البولى يسبب ألما شديدا واذا ثبت وجود حصوات بحجم كبير يتم تفتيتها عادة بالليزر الى ذلك اكثر من تناول السوائل