لو سمحت انا معدتي وجعاني بقالي يومين تقريبا وفي اسهال كتير وخايف اكل ا

icon 6 مارس 2016
السلام عليكم ورحمة اللّه وبركاتة .. لو سمحت انا معدتي وجعاني بقالي يومين تقريبا وفي (اسهال) كتير وخايف اكل اي حاجه توجعني اكتر .. هل ال(flazol) يساعدني ?! شكرا..

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
عليكم السلام و رحمة الله وبركاته اذا كان ال flazol هو الفلاجيل- نعم ممكن يساعد و لكن لكى تتم الفائده استمر عليه لمدة 10 ايام