فجأة حسيت بتشنج ف بطني جهه اليمين من تحت ووجع صعب وبعدها بخمس دقايق تقيأت ومازال الوجع موجود ولكنه اقل وينتشر ف باقي بطني من تحت خصوصا منطقة الحوض والجانب الايمن

icon 30 يناير 2015
فجأة حسيت بتشنج ف بطني جهه اليمين من تحت ووجع صعب وبعدها بخمس دقايق تقيأت ومازال الوجع موجود ولكنه اقل وينتشر ف باقي بطني من تحت خصوصا منطقة الحوض والجانب الايمن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مدحت محمد البقاعي
أطفال وحديثي الولادة
هذا قد يكون بسبب التهاب في المراره الصفراويه او القنوات الصفراويه لذلك يجرى مراجعة طبيب الجراحه