ارتفاع بتحليل وظائف الكبد

icon 2 مايو 2020
عملت تحليل انزيمات كبد وطلعت عاليه عن العادى وهى ALT ٣٤ و AST ٢٧ حيث ان كل التحاايل اللى فاتت وعددها ٣ كل ثلاث شهور كنت بعملها كانت بتتراوح ما بين ١٤ للانزيمين ALT & AST فما هو افضل اجراء ممكن اتخذوا وامشى عليه الفتره اللى جايه ... ارجو الافاده ومرفق لحضراتكم الاربع تحاليل فشيت

الملفات المرفقة:

e420f419-5832-46be-a692-cdb546a5a1d5

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
هذه القيم طبيعيه للانزيمات الكبد لديك -----الاسباب كثيرهومتنوعه لارتفاع الانزيماتت عليك مراجعة طبيب الكبد لاجراء اللازم لمرفة السبب من تصوير وتحليل للدم وغيرهاو لتوجيهك للتخصص المعني