انا حللت المكروب الحلزونى طلعت النسبه اخدت دواء ببتك كير اخدت علبه وحد

icon 12 نوفمبر 2015
انا حللت المكروب الحلزونى طلعت النسبه64% اخدت دواء (ببتك كير )اخدت علبه وحدة 14 برشامه وفى اخر برشامه جاللى حساسيه جامدة جدا انا وقفت الدوا عايزة اعرف الحساسيه منه ولاا لاا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق لطفي على
باطنية
غالبا الحساسيه من هذا الواء و لقد تصرفتى صح بايقاف الدواء

تعليقات الزائرين

M M

حللت ميكروب حلزوني وطلعت النسبة ٦٤.والدكتور كاتبلي تريو كلار لمدة اسبوع وفى الجرعة الرابعة حسيت بثقل فى اخذ النفس وبتنفس بطريقة غير مريحة وجاتلي رعشة جامدة هل هذه من اعراض الدواء ولا يجب ان اوقف العلاج

icon 4 نوفمبر 2022